Tuss ❤ *SÅLD*

15/2-17

Som jag tidigare skrivit så letar jag efter ett föralltidhem till lilla Tuss som varit extremt avlivningshotad. Jag tog praktiskt tagit hand om honom precis innan avfärd till veterinären för avlivning. Han är en söt liten gosse på enbart 6 månader, mager och elände med långa klor. Nu letar vi efter ett riktigt gott hem till denne lille krabat.Bur och tillbehör inkluderas. Jag vill inte ha något betalt, men eftersom jag är emot att man skänker bort djur och tycker att varje individ har ett värde så vill jag att man skänker en slant till Falkenbergs katthem. Då går alla pengar oavkortat till katterna och tro mig, föreningen behöver alla slantar de kan få🙏💕. 

Hör av dig om just du kan ge det där toppenlivet som lilla Tuss inte visste fanns. Han är verkligen värd det💕💕

*SÅLD*

Jourkatten Nattis tycker det är väääldigt spännande med Tuss

Tuss till salu

Tuss

Hjälp mig hitta ett gott förevigthem till lilla Tuss❤

8/2-17

Lilla Tuss är född i juni -16. Han är en liten pojke av raserna rex ("sammetslenpälskanin") och lejonhuvad ("lejonmanpåhuvudetkanin") och är under ett extremt avlivningshot. Han är svart med lite vitt under hakan. Lilla Tuss är en liten bortglömd kanin där barnen har tröttnat. Jag misstänker att han är understimulerad och den enda kontakt han får är när han får mat. Då kan han bli så exalterad att han vill bita. Eftersom Tuss är så ung och inte haft mycket socialisering tror jag att detta inte är några problem att arbeta bort. Så vill någon ge Tuss en till chans i livet så hör av er! Han har bara fått leva i ett halvår! Visst är han värd ett längre liv än så🙏❤. I köpet ingår hans bur.

Han kostar egentligen ingenting förutom att man kan ge honom ett gott liv, men ni känner väl mig, jag gillar inte tanken att ge bort djur då de inte får nåt "värde" då. Därför ber jag den person som vill ta hand om Tuss att skänka en slant till falkenbergsdjurskydd, katthemmet❤. De behöver alla slantar de kan få. Så gör vi en god gärning av alltihop❤🙏. 

Renrasiga belgiska jätteungar med stamtavla säljes!

14/12-15

Har fyra stycken ljuvliga pigga och nyfikna belgiska jätteungar till salu som nu kan tingas. Det är en chinchillafärgad hona i kullen och resten hanar. 

Födda 19/11-15. leveransklara i mitten av januari. Stora och fina i hullet. 

Efter trevliga, chinchillafärgade föräldrar.

Säljes med stamtavla, klippta klor, bettfelskontrollerade samt med övergångsfoder. 

Pris: 900kr *SÅLDA*

Hör av er via mail: maria@hermansdal.se el tel: 0702888093 för mer information

Hermansdals Kevin
hane
700:-
*SÅLD*

Hermansdals Kalle
hane
900:-
*SÅLD*

Hermansdals Krille
hane
700:-
*SÅLD*

Hermansdals Kitty
hona
900:-
*SÅLD*

Vuxna kaniner och ungar säljes!

2/12-15 

En tvåårig chinchillafärgad jättehane säljes! Väldigt trevlig i temperament. självklart med stamtavla.

 

En vuxen engelsk vädurs hona säljes. Svart. Import England. Självklart med stamtavla och stambokförd. 

 

Vita och chinchillafärgade jätteungar. Leveransklara i mitten av januari. Stora och fina i hull. Säljes m stamtavla.

hör av er för mer info!

maria@hermansdal.se 

Pris på kaniner

Jag ger aldrig bort en djur, skulle aldrig falla mig in. 


Jag tycker att djur ska kosta pengar oavsett hur "fin" den är enligt kaninstandarden.
 
Ett djur är först och främst en levande, kännande individ oavsett hur "fin" vi människor klassar den enligt våra bestämda mått. 
 
Jag tycker att det är vårt ansvar och plikt som säljare, att vi sätter ett pris på djuret för att öka dess värde hos oss människor. 
Jag säger inte att en kanin eller katt eller fd travhäst kan få ett toppenliv hos en ägare som fått djuret, men det sänker djurets/djurartens potentiella värde.
 
Jag tror att impulsköp av djur, köp som inte är väl genomtänkt är desto större där djuret skänks bort eller säljs för billigt än när djuret kostar en slant. 
För prislappen på kaninen eller hästen är den lilla kostnaden mot vad det kostar att ta hand om och fodra djuret. En skänkeshäst kostar precis lika mycket i drift som en 100 000kr häst. 
Jag tror även att man tänker till både en och två gånger innan man köper ett djur med högre prisklass: Vill jag verkligen ha det här djuret? Kommer jag ha tid? Är mitt intresse tillräckligt starkt? osv. Så kanske man slipper se 7månaders hundar på Blocket till salu pga…. tidsbrist.
 
För alla djurs skull bör vi ta betalt för djur vi säljer för att öka djurens värde i samhället!
 
 
 

Ang frakt av till salu kaniner

För det mesta kan vi ordna med frakt till Skåne, Stockholm, Jönköping, Karlstad och ibland norska gränsen för endast 200kr! Galen