Pepsi född 2016

22/2-18

Pepsi är en rar, blyg viol som haft en tuff start i livet. Han gick en tid på stan och letade mat bland sopor innan hjälpen kom. Pepsi är en snäll, timid katt men lite försiktig. Han skulle säkert fungera bra med en snäll kattkompis. Pepsi skulle må bra av att komma till ett äldre par eller en familj med äldre barn och att möjlighet till utevistelse finns. Han förtjänar det bästa!

Han finns just nu hos oss och längtar efter ett eget föralltidhem Hjärta

Vi intresse: Hör av er till mig eller Falkenbergs djurskydd

Tessan född 25/5-17

22/2-18

Tessan är en söt kattjej med ett litet gulligt runt huvud och två stora bedårande kattögon. Hon är en riktig kelgris som älskar att bli klappad och att ligga i knät i soffan. Att leka med sin jämngamla kattkompis är väldigt roligt. När hon precis hade kommit hem till oss i jourhemmet och kände sig ensam och rädd sökte hon tröst hos vår äldre kattherre. Men nu är hon väldigt social och vill vara med där det händer. Tessan skulle trivas både hos barnfamiljen eller ett äldre par. Hon skulle gärna vilja ha tillgång till utevistelse i sitt framtida hem. Hon är verkligen en sockersöt, feminin litet flicka.

Hon finns just nu hos oss och längtar efter ett eget föralltidhem Hjärta

Vi intresse: Hör av er till mig eller Falkenbergs djurskydd

Svart som Natten *SÅLD*

19/2-17

Nu har äntligen Nattis fått ett förevigthem🙏❤. Ett jättefint hem på landet, långt från farliga vägar. Där ska hon vara både inne och utekatt med tillgång till kattlucka. Hon får en äldre kattherre till vän och familjen har tre barn hon kan leka med samt en snäll golden. Hon kommer även få bekanta sig med familjens hönor som hon säkert kommer tycka ärväldigt spännande! Jag är så glad för hennes skull. Tänk att dessa små katter egentligen skulle avlivas och nu har det blivit så här bra❤😊. Jag är så lycklig! Att vara jourhem är verkligen en Lisa för själen. Nu är bägge katterna kastrerade och öronmärkta så nu är allt klart👍. 

*SÅLD*

1:a vaccinet samt chipade

29/11-16

Då har mina jourkatter varit hos vetrinären och blivit hälsokollade, chippade och vaccinerade. Den nya lilla krabaten föll vetrinären pladask för, så om allt går bra med vetrinärens egna katt så kommer den lille få stanna hos henneHjärta{#smileys123.tonqueout}. Såå lycklig att kunna hitta bra hem till katterna!

 

Oönskade, bortkastade katter som ingen vill ha?

"Svart som natten" (min son har döpt henne haha)
En riktig kelgris

28/11-16

 

Som jag nämnt tidigare har jag lagt kaninerna på is och istället börjat vurma för alla dessa oönskade bortkastade katter som lider i det tysta. Men det finns dock eldsjälar vars liv kretsar kring att hjälpa alla dessa katter. Jag fattar verkligen inte hur de klarar det, med alla veterinär kostander, mat osv. Ingen katt är i deras ögon mindre värd än någon annan, vare sig den kostar 10000kr eller "10 kronor tassen". Dessa hjälporganistationer behöver all hjälp de kan få - ekonomiskt, jourhem, volontärarbete på katthemmet eller kattleksaker, mat, strö eller liknande. Ingen gåva är för liten! Om du som läser detta nu vill bidra med en slant eller liknande så länkar jag sida samt inbetalningssätt här nedan:

Ett stort tack till alla Er som skänker gåvor till 

Falkenbergs Djurskyddsförening & föreningens katthem Solkatten 

samt till alla djur som behöver vår hjälp! 

Pg 36 04 46-9       Bg 600-4899 

Du kan också använda swish för att stödja vår verksamhet. 

Swisha till: 0706566612 

Mottagare; Carina Källgren, styrelsemedlem & ombud för 

Falkenbergs Djurskyddsförening och katthemmet Solkatten.

Hemsida: http://www.falkenbergsdjurskydd.se/14/1/startsida/

 

Två jourkatter blev tre....

Enhörning (min dotter har döpt henne haha). En lekfull liten krabat

27/11-16

Det kom ett mail...Cool

Sen blev det helt plötsligt tre jourkatter istället för två..Viskar

Ja, vad ska man göra? När det kommer en förfrågan om jag möjligtvis kan ta emot en gosig liten kelgris till kattunge som inte har något hem och som jätte gärna vill komma in till damen som anmält detta. En hungrig ensam liten kattunge... Kan man säga nej till den? "Har man två kan man lika gärna ha tre"Vinkar.. 

Vi respekterar ett nej säger de på katthemmet. Men hur i hela friden ska jag kunna tacka nej till något sådant! Någon måste ju ta ett ansvar och ta hand om katten, iallafall tills den hittar sitt egna föralltidhem och det får bli jag nu. Jag gör det gärna. Ni förstår inte vilken lycka man känner sig inombords när man gr något sådant här för de utsatta djuren. Verkligen en "Lisa för själen"Hjärta

Jag har en förhoppning att jag med hjälp av denna sida (förvisso en kaninsida) att jag någonstans där ute i cyberrymden finner dej som faktiskt har haft planen att skaffa en liten katt. Att du nu ska smälta för någon av dessa katter och välja att adoptera en hemlös katt (behöver inte vara just dessa katter jag har, utan vilken hemlös katt som helst som just nu befinner sig i ett jourhem eller på ett katthem och bara önskar att någon kan ta hand om den som sin egen och föralltid (en katt kan bli 20år). 

Tveka inte, utan hör av erHjärta